Kosten Atlas Zone behandeling

Wat zijn de kosten van de Atlas Zone behandeling?

De kosten van de Atlas Zone behandeling zijn:

Onze praktijk is vrijgesteld van btw.

Volwassenen
€ 395,-
Kinderen t/m 15 jaar€ 295,-
Extra controle (optie)€ 100,-

*  Behandeling ’s avonds na 18.00 uur of in het weekend tegen een meerprijs van 50% extra, bovenop de vermelde prijzen. 

 

Het te betalen bedrag wordt verdeeld over twee nota’s, de 1e behandeling en de 2e behandeling. Je betaalt het complete bedrag bij de eerste behandeling. Zowel contant betalen als pinnen is mogelijk. Ook kun je met de creditcards Mastercard, VISA en American Express betalen.

 

Indien je niet aanvullend verzekerd bent, of jouw ziektekostenverzekeraar onze behandelingen niet vergoedt, dan is het mogelijk de nota’s op naam van jouw bedrijf of praktijk te zetten. Op die manier zijn de kosten mogelijk als aftrekpost op de inkomstenbelasting inzetbaar.

Indien je geen inschrijving hebt bij de Kamer van Koophandel, kan je de nota’s aan het eind van het jaar alsnog als kostenpost opvoeren bij jouw belastingaangifte onder bijzondere kosten van niet vergoede behandelingen. Overigens is dit wel gebonden aan een minimum bedrag wat je in totaal over het belastingjaar kunt indienen. Deze informatie geeft geen garantie en dient alleen ter informatie.

Intake voor een atlas behandeling

Bij het maken van de telefonische afspraak vindt een korte intake plaats met name om jouw naam en adresgegevens duidelijk te krijgen. Daarna krijg je via jouw email een bevestigingsbericht van de twee afspraken die voor je zijn ingepland. Lees deze mail t.z.t. alstublieft heel goed door omdat daar belangrijke informatie instaat over als je in de Praktijk komt. De eerste behandeling neemt ongeveer vijf kwartier in beslag en de tweede ongeveer drie kwartier. De tweede afspraak vindt een paar weken na de eerste afspraak plaats.

Hoe lang duurt een atlas zone behandeling?

Iedereen krijgt bij ons alle aandacht die nodig is. Daarom kan een consult uitlopen. Houd er daarom rekening mee dat het kan gebeuren dat je moet wachten. Als het langer is dan 10 minuten word je hiervan meestal in de wachtkamer op de hoogte gesteld.
Hierom raden wij je aan om alle tijd te nemen voor de afspraken en niet met een strakke agenda naar de afspraak te komen. Het is sowieso goed om de dag en avond van de behandeling te ontspannen en wat extra rust te nemen.

De eerste behandeling duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten, en de tweede behandeling duurt gewoonlijk ongeveer 45 minuten. Deze tweede behandeling vindt meestal plaats ongeveer drie weken na de eerste behandeling.

Overigens kan je gewoon zelf auto rijden na de behandeling; maar als je het prettiger vindt om toch gereden te worden is dat uitstekend en begrijpelijk.

Afspraak wijzigen?

Bij verhindering word je verzocht dit uiterlijk 24 uur van tevoren door te geven. Bij afzegging binnen 24 uur voor een afspraak, of bij het niet nakomen zonder afmelding, brengen wij € 50,- euro in rekening.

Als je een afspraak wijzigt, denk er dan ook aan om de vervolgafspraak te wijzigen.