Slapeloosheid

Slaapgebrek of een verschoven slaap-waakpatroon, is een vervelende klacht die regelmatig voorkomt. Slapeloos kan voor verminderde concentratie zorgen en kan het dagelijks functioneren flink aantasten. Zo hebben slechte slapers meer kans om betrokken te raken bij auto-ongelukken en hebben ze meer gezondheidsklachten. Daarnaast worden er verbanden gelegd tussen slaapklachten en depressies.

 

Behandeling slapeloosheid

De methode van Atlaszone zorgt in veel gevallen voor een reset van de bovenste nekwervels. Hierdoor wordt de ‘stress’ die in dat gebied aanwezig is geneutraliseerd. Vaak ontstaat er dan spontaan een ongekende ontspanning boven in de nek, direct onder de schedel.

Dit zorgt ervoor dat de meeste patiënten weer goed slapen, waardoor slapeloosheid verdwijnt. Meestal gaan mensen daarna ook meer dromen, een teken van het oplossen van spanningen en vermoeidheden.

 

Atlaszone behandeling

De Atlaszone behandeling is een veilige methode. Tijdens de behandeling wordt de atlas niet gemanipuleerd of gekraakt. Met behulp van een geavanceerd apparaat, ontwikkeld in Zwitserland, worden de spieren die net onder de schedel liggen behandeld. 

Door deze behandeling ‘putten’ de spieren onder de schedel uit, zodat ze loskomen. Zo krijgt de atlas de vrijheid om weer op de juiste plek te komen. Hierdoor verdwijnt de spanning in banden, spieren en weefsels. Er vindt een zogenaamde reset plaats, die vaak letterlijk voelt als een bevrijding. Meestal is er maar een behandeling nodig om de atlas weer goed te positioneren.

 

Resultaat

Het lichaam krijgt na een Atlaszone behandeling de gelegenheid zich weer te herstellen. Hierdoor verminderen of verdwijnen lichamelijke klachten zoals slapeloosheid.

 

Contact

In de praktijk van Drs. Wim van den Berg komen veel patiënten die zijn doorverwezen door artsen, natuurartsen en/of therapeuten. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 06 – 42679638. Wil je meteen een afspraak maken, ga dan naar ons afsprakenformulier.  


Ervaringen na Atlaszone

Ik slaap regelmatig sneller in en wordt minder snel wakker. Ook mijn motoriek is verbeterd (fietsen, lopen, klimmen gaat beter). Ook heb ik meer energie, ben minder snel moe en hangerig.

D.B. uit Dordrecht

 

Het resultaat van de eerste sessie is dat ik beter slaap, ook zijn mijn liesklachten weg! Mijn nek voelt losser aan en mijn hoofdpijn is weg!

M.L. uit Schiedam