Rugpijn na motorrijden

 

Hoe biedt Atlaszone een oplossing voor rugpijn na motorrijden?

Scheefstand van de atlas werkt vaak als een domino effect op de rest van de wervelkolom waardoor de hele wervelkolom wordt belast. Dit kan rugpijn veroorzaken en bekkenscheefstand. Behandeling van alleen de lage rugpijn lost vaak de klachten niet op. Als met behulp van de Atlaszone methode het gebied rond de atlas wordt behandeld, is een van de eerste oorzaken van rugpijn weggenomen.Ook vindt er door deze behandeling een verandering in de houding en positie van het lichaam plaats.

 

Atlaszone behandeling

De Atlaszone behandeling is een veilige methode. Tijdens de behandeling wordt de atlas niet gemanipuleerd of gekraakt. Met behulp van een geavanceerd apparaat, ontwikkeld in Zwitserland, worden de spieren die net onder de schedel liggen behandeld. 

Door deze behandeling ‘putten’ de spieren onder de schedel uit, zodat ze loskomen. Zo krijgt de atlas de vrijheid om weer op de juiste plek te komen. Hierdoor verdwijnt de spanning in banden, spieren en weefsels. Er vindt een zogenaamde reset plaats, die vaak letterlijk voelt als een bevrijding. Meestal is er maar een behandeling nodig om de atlas weer goed te positioneren.

Lees meer algemene informatie over chronische rugpijn.

 

Contact

In de praktijk van Drs. Wim van den Berg komen veel patiënten die zijn doorverwezen door artsen, natuurartsen en/of therapeuten. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 06 – 42679638. Wil je meteen een afspraak maken, ga dan naar ons afsprakenformulier.  Ervaringen na Atlaszone

Literatuur

http://www.nvvn.org/patienteninfo/rug-pijn.php.