Video interviews

Atlaszone behandeling

Het gebied rond de hoogste nekwervel, ook wel de atlas genoemd, speelt een essentiële rol bij beenlengteverschil. De Atlaszone behandeling is een veilige methode. Tijdens de behandeling wordt de atlas niet gemanipuleerd of gekraakt. Met behulp van een geavanceerd apparaat, ontwikkeld in Zwitserland, worden de spieren die net onder de schedel liggen behandeld. 

Door deze behandeling ‘putten’ de spieren onder de schedel uit, zodat ze loskomen. Zo krijgt de atlas de vrijheid om weer op de juiste plek te komen. Hierdoor verdwijnt de spanning in banden, spieren en weefsels. Er vindt een zogenaamde reset plaats, die vaak letterlijk voelt als een bevrijding. Meestal is er maar een behandeling nodig om de atlas weer goed te positioneren. Tijdens de Atlaszone behandeling wordt doorgaans het bekken gecorrigeerd en het beenlengteverschil opgeheven. Meestal is er maar een behandeling nodig.

 

Contact 

In de praktijk van Drs. Wim van den Berg komen veel patiënten die zijn doorverwezen door artsen, natuurartsen en/of therapeuten. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.