Wat cliënten in hun evaluatie schreven, enkele weken na de behandeling:  
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
Average rating:  
 60 reviews
by Marleen on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

Op 17/11/2017 een ernstig auto-ongeval gehad met zware whiplash als gevolg. Verschillende behandelingen gehad waaronder Kiné, dry needling, chiropractie,nekschool maar mijn conditie met als grootste boosdoener de draaiduizeligheid die ik elke dag ervaarde en het werk niet kon hervatten zoals het hoorde, bracht mij via Google bij De praktijk van Wim van den Berg. Vanaf het eerste bezoek kreeg ik te horen dat hij mij kon helpen en inderdaad ik kon het werk hervatten mits toch wel naar mijn lichaam te luisteren. Tot op heden is dit voor mij de beste therapie die ik sedert mijn ongeval ken en ik ben Wim enorm dankbaar voor al de tijd die hij voor mij vrij maakt als ik voor een behandeling ga.
Hartelijk dank Wim,
Een warme groet,
Marleen uit het mooie Brugge, België

by M. V. on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

Jarenlang ben ik terneergedrukt door zware hoofd en aangezichtspijn. Een kennis adviseerde mij om Drs. v/d Berg te raadplegen. Na twee behandelingen mag ik al drie maanden zo goed als hoofdpijnvrij zijn. Dit is voor mij een groot wonder. Waarbij ik na de Heere God, Dhr. v/d Berg heel erg bedank voor de behandeling.

Met vriendelijke groet,

M. V.

by Daniël on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

Hoe Wim 't doet, doet ie 't ! Na de Atlaszone hoofdbehandeling van 20 mei jl. was er direct al sprake van positieve gedaantewisseling in mijzelf en in mijn fysiek. Mijn hele scheefstand werd vanaf de Atlaszone t/m mijn tenen recht en in balans gemanoeuvreerd waardoor ik het gevoel kreeg alsof ik mijn hiervoor terneergeslagen body en mind-status had ingeruild voor een Ik-Ga-Weer-Leven-status. Op 8 juni jl. de nazorgbehandeling gehad als een soort van finetuning. Mensen herkennen mij niet meer omdat ik kennelijk ook een andere uitstraling vertoon van in mijn gezicht en lichaamshouding en mijn geactiveerde praten, doen en laten. Met dit laatste probeer ik nu dagelijks mensen met soortgelijke klachten positief te beïnvloeden om zichzelf of de mensen om hun heen deze overweldigende therapievorm te gunnen. Ik ben er vorige maand voor open gaan staan omdat mijn wereld met de week kleiner werd naar gelang van mijn hoofd en nekklachten groeide waarbij uiteindelijk ook chronisch hoofdpijnen bijkwam bij de eerste de beste 'verkeerde' beweging. Hoe meer je in de letterlijke en figuurlijke knel komt, wordt iets al gauw een verkeerde beweging, dus voor een valide persoon vallen dat soort bewegingen onder het normale doen en laten. Ik ben nu dus ook blij dat een verkeerde beweging bij mij al een in korte tijd zoveel meer activiteiten inhoudt. Heb ook veel méér zin om activiteiten weer op te pakken waar ik tot 3 weken geleden niet eens aan kon denken. Dan heb ik het niet over bunji-jumpen of wildwatervaren maar gewoon weer stevig wandelen, muziek maken of überhaupt muziek luisteren of een spontane sociale praatje maken. Ik ben blij, nu al bijna 4 weken. Een korte resumé over mijn situatie. Sinds januari 2016 geconfronteerd met de diagnose één defecte evenwichtsorgaan en volledige doofheid aan één oor. Na de medische bevindingen Jaren gewerkt middels diverse aangereikte therapieën voor het bewerkstelligen van langere tussenpozen van minder last van vooral enorme duizeligheid, maar ook voor mijn zwaar gedaalde stemmingen. Vanaf 2017 periodes van 2 tot 4 weken gehad dat het redelijk ging dwz de acceptatie van de staat en kunde van mijn fysiek was in mijn hoofd meer op orde. Er volgde altijd wel een terugslag van 2 á 3 dagen en dan kon ik weer even iets meer. In de zomer van 2019 kreeg ik zelfs een boost van energie over me heen waardoor ik dacht dat ik weer een goede-periode-grens had beslecht. Echter In september 2019 kreeg ik een langslepende terugslag waarna ik tot een maand terug serieus vreesde dat dit hetgene was waar ik de rest van mijn leven mee moest dealen. 4,5 jaar na aanvang van deze ellende heb ik dus recentelijk pas een zorg mogen ontdekken en ervaren die mij in ieder geval de basis heeft teruggegeven om mijn leven weer echt te beleven. Een basis als balans en heel veel geloof in mijzelf en in mijn lichaamskracht zodat ik mezelf naast de behandeling in de meeste gevallen kan helpen genezen. Ook geweldig van Wim te vernemen dat zijn behandelmethode nu ook ter sprake is gekomen bij gerelateerde medici in het AMC en wellicht een erkenning van zijn werk nu een kwestie van tijd zal zijn. Ik zeg nu als levend bewijs: TERECHT!

by Monique on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

Het is ongelofelijk wat het effect is van een atlascorrectie. Al meteen na de behandeling kon ik mijn nek beter draaien en knakte mijn kaak niet meer tijdens het kauwen. Nu, enkele weken later heb ik totaal geen pijnklachten meer in mijn nek en ook mijn kaak is meer ontspannen gebleven. Ik ben blij dat ik de correctie heb laten doen.

by Mariela on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

Ik bleek een behoorlijk beenlengte verschil te hebben. Dat was na de behandeling in 1x weg en dat is zo gebleven! Vóór de behandeling had ik regelmatig rugklachten, steeds op andere plekken in de wervelkolom. Nu de Atlas recht staat, en beide benen gelijk zijn, zijn mijn rugklachten sterk verminderd. De behandeling zelf vond ik best pijnlijk, maar erg professioneel en zeer de moeite waard!

by Stephan on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

Via een vriendin gewezen op deze behandeling. Ik ben twee jaar duizelig geweest en had pijn in mijn nek aan de rechterzijde. Ook had ik regelmatig steken in mijn onderrug aan de rechterzijde. Mijn rechterlies stond altijd enorm onder spanning.

Na de behandeling van mijn nekspieren, die overigens niet zo ontspannend is als ik had gehoopt, had ik een week last van een beurs gevoel in mijn nek. Maar de positieve effecten waren al snel voelbaar. Na 11 weken een controle en een tweede kleine behandeling gehad Ik ben super blij met het resultaat tot nu toe, het gaat veel beter, duizeligheid is weg en de pijn ook bijna. Het duurt gewoon een aantal weken voor alles is uitgewerkt en je het resultaat hebt. Bedankt Wim , ik ben heel blij met je.
Groeten Stephan

by Jan on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

I am very grateful to you for your profound treatment and feel fortunate to have met you.
The improvements in function have continued, thankyou so much.

My cranial osteopath says the sphenoid bone in the skull has been moving from a very old pattern, probably from birth or before.
Both the skull and the psyche seem to be functioning better.
My right hip has been less aggravated, however my feet have been sore.

I am very grateful to you for your profound treatment and feel fortunate to have met you.
The improvements in function have continued, thankyou so much.

Jan Morisson, UK

by Anonymous on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

Het licht in mijn hoofd ging aan.
Enorme verlichting in de nek en schouders.
Een grote correctie van het lichaam,
rug, heup, knieën, alles deed de eerste weken pijn.
Daarna werd ik gedwongen in een betere houding,
door recht op te staan en te lopen.
Helder zicht, beter zien.
Niet echt meer duizelig geweest.
Ook mijn hoofd weer redelijk naar achteren kunnen buigen,
de schouders dragen zich zelf weer wat een opluchting.
Met recht gesproken, er viel een last van mijn schouders.

Minder positieve reactie, …. van voorbij gaande aard??
Nog wel een lichte herhaling van duizeligheid.
Gelukkig in een veel mindere mate.
Een paar keer per week duf wakker worden
en het idee te hebben ….. het komt toch niet terug?
Maar gelukkig na wat zalf massage en wat smeren met zalf 'counter pain'
en een warme das komt het fijne gevoel weer terug.
De tinnitus is ook erg wisselend, van zeer luid, tot fluisterend.

Hoort dit bij het regeneratie proces?
Vele jaren last gehad van duizeligheid, veel behandelingen ondergaan
bij de reguliere behandelaars, echter zonder succes.
Zoals u kunt lezen heeft de Atlas Profilas behandeling mij veel goeds gebracht.

Hartelijk bedankt voor de Atlas Profilax behandeling.

Vriendelijke groet,
J. de Weerd

by Greet Roosloot on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
het gaat veel beter!

Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben. Ik heb op het moment veel meer energie, geen pijn meer in nek en schouders en mijn ogen stralen weer, loop niet meer leeg als een luchtballon, kan beter met stress omgaan en mijn gezicht staat anders. Ik hoor het van iedereen.
Hoop dat het blijft, ik kan nog nauwelijks geloven na 18 jaar met whiplash klachten.
Dank je voor de behandeling en heb inmiddels je adres doorgegeven.
groet
Greet Roosloot

by Diana van Doorn on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
Mijn ervaring

Vrijdag 19 juli heb ik een atlas correctie ondergaan bij Wim van den Berg in Maassluis en deze hebben jullie gefilmd. Vanmorgen heb ik de controle behandeling gehad bij Wim en hij vroeg mij om u te mailen met hoe het met me gaat.
Na de atlas correctie behandeling was ik zo beduusd van het snelle resultaat, het lengte verschil van me benen en armen dat gelijk na de behandeling weg was. De pijn in me onderrug was weg. Toen ik ging lopen voelde ik dat ik stabieler op mijn benen stond, ik loop weer recht en dat is erg fijn.
Wim voelde ook dat ik last van me darmen had, ik had onregelmatige ontlasting, hiervoor kreeg ik pillen MA 505. Met het gebruik van deze pillen dagelijks 2 tabletten met lauw (gekookt) water, heb ik weer dagelijkse ontlasting in de ochtend en vaak meerdere keren per dag.
Na de behandeling is mijn nek 1,5 week beurs geweest. Ik ben de dag erna op vakantie gegaan met de auto, hier zag ik enorm tegenop, ik had al pijnstillers bij de hand maar dit was nergens voor nodig, deze reis is erg goed gegaan. Ik had geen last van me onderrug waar ik voorheen altijd last van had met een lange rit.
In de vakantie heb ik veel gewandeld, ben zelfs op rotsen wezen wandelen… zonder pijn en gemopper. Voorheen kon ik van dit soort activiteiten niet genieten.
Fietsen is ook veel fijner omdat ik weer recht op de fiets zit.
De controle vandaag was ook goed dus ik ben helemaal blij met het resultaat van mijn atlas correctie. Sinds de handeling gaat het erg goed met me!!

Groetjes,
Diana van Doorn

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»