Wat cliënten in hun evaluatie schreven, enkele weken na de behandeling:  
by Anonymous on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

Op 17/11/2017 een ernstig auto-ongeval gehad met zware whiplash als gevolg. Verschillende behandelingen gehad waaronder Kiné, dry needling, chiropractie,nekschool maar mijn conditie met als grootste boosdoener de draaiduizeligheid die ik elke dag ervaarde en het werk niet kon hervatten zoals het hoorde, bracht mij via Google bij de praktijk van Wim van den Berg. Vanaf het eerste bezoek kreeg ik te horen dat hij dacht mij te kunnen helpen en inderdaad ik kon het werk hervatten mits toch wel naar mijn lichaam te luisteren. Tot op heden is dit voor mij de beste therapie die ik sedert mijn ongeval ken en ik ben enorm dankbaar voor al de tijd die voor mij vrij wordt gemaakt als ik voor een behandeling ga.
Hartelijk dank,
Een warme groet,
Marleen uit het mooie Brugge, België

by Anonymous on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

Op 17/11/2017 een ernstig auto-ongeval gehad met zware whiplash als gevolg. Verschillende behandelingen gehad waaronder Kiné, dry needling, chiropractie,nekschool maar mijn conditie met als grootste boosdoener de draaiduizeligheid die ik elke dag ervaarde en het werk niet kon hervatten zoals het hoorde, bracht mij via Google bij de praktijk van Wim van den Berg. Vanaf het eerste bezoek kreeg ik te horen dat hij dacht mij te kunnen helpen en inderdaad ik kon het werk hervatten mits toch wel naar mijn lichaam te luisteren. Tot op heden is dit voor mij de beste therapie die ik sedert mijn ongeval ken en ik ben enorm dankbaar voor al de tijd die voor mij vrij wordt gemaakt als ik voor een behandeling ga.
Hartelijk dank,
Een warme groet,
Marleen uit het mooie Brugge, België

by M. V. on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

Jarenlang ben ik teneergeslagen door zware hoofd- en aangezichtspijn. Een kennis adviseerde mij om Drs. v/d Berg te raadplegen. Na twee behandelingen mag ik al drie maanden zo goed als hoofdpijnvrij zijn. Dit is voor mij een groot wonder. Waarbij ik na de Heere God, Dhr. v/d Berg heel erg bedank voor de behandeling.

Met vriendelijke groet,

M. V.

by M. V. on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

Jarenlang ben ik teneergeslagen door zware hoofd- en aangezichtspijn. Een kennis adviseerde mij om Drs. v/d Berg te raadplegen. Na twee behandelingen mag ik al drie maanden zo goed als hoofdpijnvrij zijn. Dit is voor mij een groot wonder. Waarbij ik na de Heere God, Dhr. v/d Berg heel erg bedank voor de behandeling.

Met vriendelijke groet,

M. V.

by Daniël on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

Hoe hij ’t doet, doet ie ’t ! Na de Atlaszone hoofdbehandeling van 20 mei jl. was er direct al sprake van positieve gedaantewisseling in mijzelf en in mijn fysiek. Mijn hele scheefstand werd vanaf de Atlaszone t/m mijn tenen recht en in balans gemanoeuvreerd waardoor ik het gevoel kreeg alsof ik mijn hiervoor terneergeslagen body en mind-status had ingeruild voor een Ik-Ga-Weer-Leven-status. Op 8 juni jl. de nazorgbehandeling gehad als een soort van finetuning. Mensen herkennen mij niet meer omdat ik kennelijk ook een andere uitstraling vertoon van in mijn gezicht en lichaamshouding en mijn geactiveerde praten, doen en laten. Met dit laatste probeer ik nu dagelijks mensen met soortgelijke klachten positief te beïnvloeden om zichzelf of de mensen om hun heen deze overweldigende therapievorm te gunnen. Ik ben er vorige maand voor open gaan staan omdat mijn wereld met de week kleiner werd naar gelang mijn hoofd- en nekklachten groeide en uiteindelijk ook chronisch hoofdpijnen bij de eerste de beste ‘verkeerde’ beweging.  Heb ook veel méér zin om activiteiten weer op te pakken waar ik tot 3 weken geleden niet eens aan kon denken. Dan heb ik het niet over bunji-jumpen of wildwatervaren maar gewoon weer stevig wandelen, muziek maken of überhaupt muziek luisteren of een spontane sociale praatje maken. Ik ben blij, nu al bijna 4 weken. Een korte resumé over mijn situatie. Sinds januari 2016 geconfronteerd met de diagnose één defecte evenwichtsorgaan en volledige doofheid aan één oor. Na de medische bevindingen jaren gewerkt middels diverse aangereikte therapieën voor het bewerkstelligen van langere tussenpozen van minder last van vooral enorme duizeligheid, maar ook voor mijn zwaar gedaalde stemmingen. In september 2019 kreeg ik een langslepende terugslag waarna ik tot een maand terug serieus vreesde dat dit het was waar ik de rest van mijn leven mee moest dealen. 4,5 jaar na aanvang van deze ellende heb ik dus recentelijk pas een zorg mogen ontdekken en ervaren die mij in ieder geval de basis heeft teruggegeven om mijn leven weer echt te beleven. Een basis als balans en heel veel geloof in mijzelf en in mijn lichaamskracht. Ook geweldig te vernemen dat deze behandelmethode nu ook ter sprake is gekomen bij gerelateerde medici in het AMC en wellicht een erkenning van zijn werk nu een kwestie van tijd zal zijn. Ik zeg nu als levend bewijs: TERECHT!

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»