DeMassageWinkel

DeMassageWinkel

In 2020 besloot ik mijn Praktijk Atlas Zone Therapie in Maassluis te verrijken met een massagestoel. Ik kwam uit bij een bedrijf in Berlijn, maar omdat de communicatie niet vloeiend verliep besloot ik verder te kijken.

Al snel vond ik de deMassageWinkel.com en mijn oog viel vooral op de collectie massagestoelen van ZenGrowth. Eindelijk vond ik de mooie beige kleur die ik graag wilde. Ik koos meteen de duurste omdat die de meeste opties had. Ook kreeg ik nog een mooie korting. Wat heel erg goed is dat men zowel voor de stoel als ook voor de massagetafels geweldig fijne passende hoofdsteundoekjes heeft, die na gebruik kunnen worden weggeworpen. Daarvoor vocht ik altijd met servetten van IKEA. De hoofdsteun doekjes van deMassageWinkel.com zijn super handig en hygiënisch. Ik ben daar erg blij mee.

De stoel werd in no-time geleverd. In het begin had ik wat moeite om de precieze werking van de verschillende onderdelen te ontcijferen. De service was geweldig; meteen kreeg ik een video-app afspraak met de directeur van deMassageWinkel.com waarin ik al mijn vragen kon stellen, en Koen hielp me naar een perfecte installatie van de stoel.
Ook bij verdere bestellingen viel me de heel goede klantenservice op. Ik kan hen volledig aanbevelen.

Wat is DeMassageWinkel?

DeMassageWinkel.com is een specialistische online groothandel in massagespullen, zoals massagetafels, massageolie en accessoires voor masseurs. Het bedrijf is in 2018 opgericht om de wereld van massagespullen te moderniseren en te verbeteren. Dat doen we door bestellingen binnen een dag te versturen en een goede service te bieden. Ook bieden we innovatieve producten aan en hebben we twee nieuwe merken op de markt gebracht. Alles met oog op kwaliteit en duurzaamheid.

De missie van DeMassageWinkel

Want wij bij DeMassageWinkel hebben oog voor duurzaamheid en het milieu. De wereld moet langer mee dan vandaag en het consumeren en weggooien lijkt soms de spuigaten uit te lopen. Het kopen van producten moet een bewuste keus zijn en geen impulsaankoop. Alle producten in de webwinkel hebben daarom een uitgebreide omschrijving, vaak met productfilmpjes. Zo voorkomen we zoveel mogelijk retouren en krijgen we tevreden klanten. Ook zijn de producten van goede kwaliteit en zijn ze geschikt voor langdurig en intensief gebruik. We houden niet van een weggooimaatschappij.

Ook op andere vlakken proberen we zo goed mogelijk om te gaan met het milieu. Vrijwel al onze producten worden verpakt in gerecycled verpakkingsmateriaal. En voor elke review die we krijgen planten we een boom via de organisatie OneTreePlanted.

Natuurlijke massageolie: Verana

verana massage olie lavendel
Natuurlijke Verana massageolie Lavendel

DeMassageWinkel heeft een nieuw merk massageolie op de markt gebracht: Verana. Dit is een natuurlijke massageolie gemaakt van een combinatie van natuurlijke oliën met etherische olie. Goed voor de huid van zowel cliënt als masseur en goed voor het milieu. En het ruikt nog lekker ook! Door gebruik te maken van etherische olie heeft elke massageolie van Verana zijn eigen effect. Zo hebben we bijvoorbeeld massageolie met een verwarmend effect zoals de kaneel. De Verana massageolie wordt gemaakt in een ambachtelijke werkplaats in Riga en voldoet het dus aan alle Europese richtlijnen.

Voordelen van natuurlijke massageolie

Door natuurlijke massageolie te gebruiken in plaats van synthetische massageolie, wordt de huid veel beter verzorgd. Het is een prettig idee om geen chemicaliën op de huid te smeren, maar alleen natuurlijke stoffen. Zo blijft de huid gezond. Verder is de Verana massageolie ook erg fijn om mee te werken. Zo is de olie niet te glad, trekt deze niet te snel in (maar ook niet te langzaam) en ruikt deze niet te overheersend. Daarnaast hebben we ook een speciale gezichtsmassageolie, wat een iets andere samenstelling heeft. Deze trekt net wat sneller in en is daarmee extra geschikt voor gebruik op het gezicht. En natuurlijk is de Verana massageolie dierproefvrij.

ZenGrowth, hoge kwaliteit massagespullen

Ook heeft DeMassageWinkel het merk ZenGrowth op de markt gebracht. ZenGrowth heeft hoge kwaliteit massagetafels en massagestoelen en diverse accessoires zoals hotstoneproducten. De combinatie van hoge kwaliteit producten samen met de uitgebreide productomschrijvingen en productfilmpjes, zorgen ervoor dat mensen gemakkelijk de juiste keuze kunnen maken en hier langdurig gebruik van kunnen maken! Zo krijgen we tevreden klanten en blije gebruikers van deze mooie producten!

Voor meer informatie kijk op onze website: www.demassagewinkel.com

koen demassagewinkel
Koen van der List – eigenaar DeMassageWinkel